De nieuwsflits van 14-06-17 is geplaatst.

Let op: De interculturele dag is op 30 juni.

cAntares van 30 juni zal op 23 juni plaatsvinden.

Bibliotheek

De school beschikt over een leesbibliotheek met documentatiecentrum, waar kinderen boeken kunnen lenen voor spreekbeurten, werkstukken en vrij lezen. Onderdeel van de bibliotheek is een zogenaamd Makkelijk Lezen Plein, bedoeld voor kinderen die het lezen lastig vinden. Hier vinden kinderen boeken met een makkelijk leesbare tekst, die zijn aangepast aan hun eigen leeftijd en denkwereld.

Alle klassen beginnen ’s morgens met een kwartier vrij lezen. We besteden ruim aandacht aan de Kinderboekenweek en nationale voorleesdagen, met daarbij een eigen voorleeswedstrijd. Daarnaast krijgt elke klas 3x per jaar een wisselcollectie boeken voor in de klas vanuit de provinciale bibliotheek.

• Bieb1
  • Bieb2
  • Bieb3
  • Bieb1
  • Bieb2
  • Bieb3

AfdrukkenE-mail

Gevonden voorwerpen

Beneden bij de ingang van onze school ziet u deze nieuwe kist staan. Daar kunt u voortaan alle gevonden voorwerpen terug vinden. Kijkt u gerust eens in deze kist!

test 220170324 092739

De interculturele dag is op 30 juni 2017.
 Afbeeldingsresultaat voor intercultureel

Cantares van 30 juni 2017 wordt 1 week eerder gehouden op 23 juni 2017